-

Blog

overzicht:  volledig / samenvatting

Tijdig uw onderstel van uw caravan laten onderhouden is nog steeds de boodschap!

Geplaatst op 8 september, 2020 om 23:10 Comments reacties (1)

Beste klant, 

Momenteel worden er heel veel caravans die een tijdje stil stonden wegens corona (covid-19) aangeboden voor de technische controle en ook metteen weer afgekeurd voor de remmen.

Heel veel caravan eigenaars gaan "last minut) nar de keuring en dan word het voor ons moeilijk om jullie caravan tijdig in orde te krijgen voor dat jullie vakantie gaat beginnen, met alle frustraties tot gevolg.

Zeker voor de oudere caravans uit de jaren '70,'80,'90 is het niet alti...

Lees de volledige post »

Onderhoud caravans en boottrailers + keuring

Geplaatst op 2 augustus, 2016 om 14:20 Comments reacties (2)
Bij mij kan u ook terecht voor herstelling, onderhoud en aanpassingen waar nodig aan boottrailers en caravans. U koopt bijvoorbeeld een boot en hebt het gevoel dat de trailer niet 100% vast licht op zijn steunen, of er ontbreekt een steun, of erger nog de trailer is niet de originele die bij de boot hoort.. wel contacteer mij, je kan langskomen en we bekijken het probleem samen en ik stel u enkele oplossingen voor. Wanneer u het risico niet wil nemen om tot bij mij te komen, dan spreken we gewo... Lees de volledige post »

Onderhoud / inspectie

Geplaatst op 26 januari, 2014 om 15:00 Comments reacties (1)

Aanhangwagens worden nu gegalvaniseerd geleverd, en roesten nu bijna niet meer (tenzij na ongeval met gebrekkige herstelling).

Ook de elektrische onderdelen zijn nu van een veel betere kwaliteit, maar men raakt al eens iets bij het parkeren of dergelijke.

Dit voorgaande neemt evenwel niet weg dat een aanhangwagen ook onderhouden dient te worden .

- er kan een beschadiging van de galvanisatie optreden bij een ongeval.

- de banden kunnen beschadigd geraken doo...

Lees de volledige post »

Rss_feed