top of page

Aanhangwagens Ronny, caravan en camper service en onderhoud, wil je de beste dienstverlening bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan je verwachtingen te voldoen. In ons brede aanbod vind je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We hopen je snel terug te zien! Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!

P.S. Ook voor kleine herstellingen, zoals een gebroken kruiwagen,zelfs aluminium voorwerpen of dergelijke kunnen hersteld worden. Dit gebeurd dan tegen vooraf overeengekomen prijs(-je).

Verhuur van ongeremde kipper (eventueel met chauffeur) ,

bel voor meer info naar 0486-936528.

Herstellingen van alle merken caravans, campers, aanhangwagens en zelfs van zelfbouw aanhangwagens  van voor 10/2012, indien ik aan de nodige passende onderdelen geraak.

Gelaste assen vervangen of ombouw van bladveer naar torsie as kan mogelijk zijn, maar dit wordt geval per geval bekeken met de klant.

Bouw van loofnetten standaard of op maat, geverfd (low budget) of gegalvaniseerd !!!


Waarom voor ons kiezen?

In deze tijden , waar alles steeds maar duurder wordt ...

Streven wij er naar om de werktuigen zoals aanhangwagens zo goed mogelijk te onderhouden en hiermee te helpen om de levensduur van de aanhangwagen te verlengen.

De periode waarin men een aanhangwagen kocht en deze dan in zijn tuin liet wegroesten zijn voorbij.

bottom of page